Has anyone bought flowers from www.fiftyflowers.com? Or know of anyone who has?

I was looking at this site:

http://www.fiftyflowers.com

for wedding flowers, we we’d like to go with an assortment of different kinds. Anyone have any experience with these people? If not, can you suggest any reliable wholesale or bulk flower sites I could look into?

One Response to “Has anyone bought flowers from www.fiftyflowers.com? Or know of anyone who has?”

  1. Flowers insolita

    Ze zijn OK (hoewel ze een van onze concurrenten, :-)) Ik ken een paar van bruiden die ingesteld bij de bloemen die zij had gekregen van hen. Ze zijn een beetje prijzig, dat wel. Ik vraag een lokale bloemist als ze kan krijgen deze bloemen op wholesale-prijs. Bijvoorbeeld, dat doen we de hele tijd. Onthoud echter dat fiftyflowers bieden geen garantie voor de kleur. Diep begraven in de FAQ, hier is wat ze zeggen: "Om deze reden is het onmogelijk om volledig garanderen dat de kleur van een bloem zie je vandaag de dag worden de exacte kleur in 6 maanden. Houd in gedachten, de kleur varianten zijn niet ingrijpend. Het is de kleur van de toon die varieert. Als u zich zorgen maakt over die aan uw trouwjurk of bruidsmeisje's jurken juist met een van onze bloemen, dit is sterk afgeraden. " In feite geen bloemist (detailhandel of groothandel) kan garanderen exact dezelfde kleur. Maar je moeder & pop bloemist zou op zijn minst proberen. Niet zeker over de on-line groothandel, die is eigenlijk een onderverdeling van een importeur.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.